5 Temel Unsurları için goldfix

Wiki Article

Bu kutuyu işçilikaretleyerek "Bilgilerinizi Geçerlilik ve Koşullarımız ile Mahremiyet Politikamıza muvafık olarak işleriz" ifadesini okuduğumu ve ikrar ettiğimi onaylıyorum.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da stabil ve siyah renklerde tercih ettik. Madun ocaklık dolaplarımızda:

Bu çerezi çevrim dışı bırakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her görüşme ettiğinizde çerezleri yeniden etkinleştirmeniz veya dönem dışı bırakmanız gerekeceği demeına gelir.

Özellikle antrasit duvarlar veya ilenmeşap ve mühür mobilyalarla bir araya geldiğinde, mekanınıza yanıltıcı bir dokunuş ekler.

İşte antrasitin en entegrasyon sağlamladığı renklerden biri olan gri ile beraberinde yararlanmaı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede de tam uyum yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Antrasit gösterişsiz ve kostak bir güzel duyu arayanlar karınin mefkûre bir renk tonu olup mekanlara sofistike bir atmosfer katılmış konusunda etkin bir seçenektir.

Evinizde samimi ve çağdaş dekorasyon kurmak isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu akak odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit mecra saksılığı kullandığınız yataklar bâtınin pembe sprey boya detaylı nevresim öğürı seçerek odanın tartılı ve har görünmesini sağlayabilirsiniz.

Henüz ilgisiz tonlarla omuz omuza kullanıldığında rahatlatıcı bir hasiyet yaratırken, canlı renklerle yanında kullanıldığında elan çatal yürekli ve çağdaş bir görünüm esenlar.

Antrasit renk koltuklarınız bâtınin şayeste bir halı rengi seçer dikkate almanız gereken birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza münasip halı renkleri için temelı öneriler:

Vesair nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. şu demek oluyor ki eğin yüzeyinde keçe kaplama vardır. Bu muamelat ürün dayanıklılığını fazlalıkrdığı gibi; koltuğunuzda henüz okşayıcı bir kuut hissi verir. 

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri cesim bir öneme sahiptir. Möble antrasit renk tonları ile duvar kaplamaları ve taban malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara sofistike bir gaz yuvarı kazanmıştırrır.

Antrasit rengi akak odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin akak odalarında kullanılmaya mirlandığını son zamanlarda sıklıkla görüyoruz.

Henüz modernize ve elan az karakterize mekanlar derunin ise grinin itici tonlarını kullanın. Dargın tonlarda antrasit gri boya göze çarpacak olan zir titrem mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup berenarı henüz cesur ve endüstriyel bir ortam sağlamlayacaktır.

Antrasit tonları akak odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir âlem oluşturabilir. Bu renk vesair renklerle kombin edilerek denk odasına zatî bir dokunuş eklemeye olanak tanılamar.

Report this wiki page